Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، گروه صنعتی اسکندری به عنوان بزرگ‌ترین سازنده ماشین‌های جوجه‌کشی در ایران اخیرا موفق به تولید ماشین‌های جوجه‌کشی هوشمند منطبق با منطق فازی برای مصارف خانگی (دستگاه جوجه‌کشی خانگی) و کمک به بحث خوداشتغالی در شهرها و روستاها شده است.

این کارخانه با سرمایه‌گذاری سنگین موفق به تولید دستگاه‌های جوجه‌کشی خاصی شده که علاوه بر کوچک و ارزان بودن، توانایی جوجه‌گیری کردن از تمامی پرندگان اهلی و زینتی را دارا می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه‌های جوجه‌کشی به‌صورت تمام اتوماتیک و فول خودکار طراحی شده‌اند و عملا کاربر دستگاه هیچ عملی به غیر از اینکه تخم‌ها را داخل دستگاه قرار دهد، انجام نمی‌دهد.

این کارخانه با تولید سالانه بالغ بر ۵هزار عدد از این ماشین‌های جوجه‌کشی علاوه بر ایجاد ۸۰ شغل به‌صورت مستقیم به ازای هر دستگاه تولیدی، حداقل یک و حداکثر سه شغل پایدار و مولد ایجاد کرده است.

اسکندری، مدیرعامل این شرکت ضمن بیان این مطلب عنوان کرد که این کارخانه از سال ۱۳۷۲ تاسیس شده و تاکنون سالانه ۲ هزار دستگاه جوجه‌کشی سایز بزرگ مخصوص استفاده در مرغداری‌ها و فارم‌های تولید جوجه یک روزه تولید و به بازار عرضه می‌کرد، اما در طی دو سال گذشته با توجه به نیاز کشور با انجام سرمایه‌گذاری سنگین و قابل توجه موفق به تولید ماشین جوجه‌کشی خانگی در سایزها و اندازه‌های مختلف شده است که نقش به‌سزایی در ایجاد خوداشتغالی‌های سودده و پایدار دارد. همچنین در این نوع دستگاه جوجه‌کشی می‌توان نقش موثری در زمینه جلوگیری از مهاجرت از روستاها به شهر داشته باشد، چرا که با توجه به موقعیت اقلیمی روستا این تولیدات می‌تواند به روستاییان در پرورش انواع طیور شامل مرغ، بلدرچین، کبک، اردک و غاز کمک شایانی کند.

وی در ادامه به تولید دستگاه‌های جوجه‌کشی مخصوص تولید جوجه شترمرغ توسط این شرکت اشاره کرد و از قیمت پایین‌تر و کیفیت بالاتر دستگاه‌های جوجه‌کشی مخصوص شترمرغ این کارخانه نسبت به انواع خارجی ابراز خرسندی کرد.

همچنین پیش از این انواع ماشین‌های جوجه‌کشی خانگی از کشورهای چین، ترکیه و کره‌جنوبی وارد کشور می‌شد و در حال حاضر این روند معکوس شده و بخشی از تولیدات این کارخانه تولید ماشین جوجه‌کشی به خارج از کشور صادر می‌شود.

استفاده از سنسورهای سوئیسی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در برد کنترلی، بدنه تولید شده از پی‌وی‌سی با کیفیت پتروشیمی‌های داخلی و قیمت مناسب از ویژگی‌های منحصربه‌فرد تولیدات این شرکت است.

به گفته مدیریت فروش گروه صنعتی اسکندری، ماشین‌های جوجه‌کشی برای تولید جوجه یک روزه از انواع پرندگان مختلف از جمله مرغ، بوقلمون، کبک، بلدرچین، غاز، اردک، شترمرغ و سایر پرندگان به کار می‌روند و در سه نوع تولید می‌شوند، نوع اول که از آنها با نام انکوباتورهای بزرگ مخصوص استفاده در فارم‌های بزرگ تولید جوجه یک روزه، دستگاه‌های متوسط برای استفاده در مرغداری‌های گوشتی یا سنتی و دستگاه‌های کوچک یا همان دستگاه جوجه‌کشی کوچک به بازار مصرف ارائه می‌شود. این کارخانه در حال حاضر و اضافه شدن محصولات جدید به خط تولید، بزرگترین تولیدکننده دستگاه‌های جوجه‌کشی در خاورمیانه محسوب شده و تمامی انواع این محصول را تولید و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

وی در ادامه افزود: علاوه بر جوجه‌کشی و پرورش پرندگان بومی و اهلی توسط این دستگاه‌ها، برخی ماشین‌های جوجه‌کشی در این کارخانه جهت تکثیر و جوجه‌کشی از پرندگان زینتی و گران‌قیمت تولید و عرضه می‌شود و از آنها برای تکثیر پرندگانی همچون کاسکو، انواع طوطی، عروس هلندی، طاووس، قرقاول، مرغ عشق، قناری استفاده می‌شود و بر خلاف ظاهر فانتزی، دارای سود سرشاری برای فعالان در این صنعت است.

این کارخانه در شهرک صنعتی فاز دو توسعه ارومیه قرار گرفته و حدود ربع قرن از تاسیس آن می‌گذرد.

انتهای پیام

true برچسب ها : اشتغالزايي دستگاه جوجه کشی صنعتي true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۲۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی‌ می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

کد خبر 848039 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم